RSS

Abdul Hakim Pengetua Baru SMKS9

23 Sep

Dewan Sinar – Nama Tn Hj Abdul Hakim bin Samuri adalah begitu sinonim dengan mata pelajaran Sejarah, namun pada hari ini, beliau sendiri telah melakar sejarahnya yang tersendiri apabila dilantik dengan rasminya sebagai Pengetua SMKS9 yang baru, menggantikan Puan Maizan bin Hj Mohd Noor.

Pengumuman mengenai perlantikan ini dibuat oleh PK HEM, Puan Ramlah bt Ishak, di dalam perhimpunan pagi pada hari Selasa, 21 Oktober yang lepas. Sejurus selepas itu diadakan bacaan doa selamat oleh Ustaz Khairul Azman. Di dalam ucapan sulungnya sebagai pengetua, Tn Hj Abdul Hakim mengajak semua warga sekolah, sama ada pelajar atau guru, supaya bekerjasama dan membantunya menguruskan sekolah, sehingga kita berjaya mencapai apa yang diharapkan, iaitu menjadi SEKOLAH YANG TERNAMA DAN DIKAGUMI MENJELANG 2013.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on 23/09/2010 in Uncategorized

 

One response to “Abdul Hakim Pengetua Baru SMKS9

  1. Maizan Mohd Nor

    23/09/2010 at 1:45 pm

    Selamat menjalankan tugas kepada Tn. Hj. Abd Hakim. Moga kesinambungan kecemerlangan akan terus dimantapkan lagi demi kegemilangan SMK Seksyen 9. Saya sentiasa mendoakan agar semua warga SMK Seksyen 9 akan dirahmati olehNya dan memperolehi keberkatan dalam apa jua yang diceburi.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: